Batta Éva Gizella:

Az Élet spirituális
művészete

Letölthető könyv (PDF)


Letöltés - Az Élet spirituális művészete
Égből kapott bölcsességek könyvajánló letöltés

A közelmúltban vonaton utaztam és úgy alakult, hogy egyedül ültem egy kupéban. A következő megállónál fölszállt két korombeli hölgy, egy kislánnyal. Udvariasan köszöntünk egymásnak, egy-két szót váltottunk, de aztán mindenki a saját dolgával foglalkozott. A következő megállóban a felszálló utasok közül egy korunkbeli hölgy állt meg a kupénál, és kérdezte van-e szabad hely. Az igen válaszra helyet foglalt és kisvártatva beszédbe elegyedett a két másik hölggyel. Én még akkor csak figyeltem - de egyre inkább hegyeztem a fülem. Ugyanis a hölgyek arról kezdtek beszélni, hogy természet gyógyászhoz járnak. Ki-ki mesélte a saját történetét - akkor már én is beszálltam a csevegésbe. Arra figyeltem föl, egyikük éppen azt ecseteli, hogy amikor eljön a természetgyógyásztól, alig van energiája. Arra gondol, hogy biztosan így gyógyul, Merthogy a lánya is ugyanoda jár, és ő biztosan tudja mit csinál, mert reiki mester.
Teljesen elképedtem, hogy aki már hallott az energiákról (mesteri szinten!), annak hogy-hogy nem tűnik fel az ellentmondás?! Ha valaki energiákkal segíti a gyógyulásunkat, az nem elvesz, hanem ad!!!

Ezt a könyvet 2 éve írtam, de betettem az "asztalfiókba", mondván, annyi a spirituális segítő könyv, hogy egyel több vagy kevesebb - nem számít. De a megtörtént esemény után úgy gondolom, hogy mégis van helye a többi között. Ez is egyféle szempontot képvisel, talán vannak, akiknek éppen az én tapasztalatom, megfogalmazásom van segítségére.
Kívánom, hogy így legyen. Szeretettel adom át ezt a könyvet, legyen hasznára.


Főoldal
Honlaptérkép
Lélekrestaurátor
EzoTaro kártyák
EzoTaro számmisztika

A köny tartalma címszavakban:

Képek a jövőről; Ajánlás az Olvasónak; Mi a célja a könyv megjelenésének? Felépítése; Spiritualitás, ezotéria, ébredés …; Mihez nyújt segítséget a könyv? A spirituális segítőknek, motivációjuk szerint két nagy csoportja van;
I. Fejezet: Változás – Milyen jövőt építünk? Mit tehetünk magunkért? Kik vagyunk, miért jöttünk és hová tartunk?
II. Fejezet: A betegség is a változásért van? Mi a betegség? Mi a gyógyítás? Mi a gyógyulás? Ki felelős a betegségért, egészségért, gyógyulásért? Mikor van létjogosultsága a megelőzésnek? Mit tehetünk magunkért?
III. Fejezet: Felelősségvállalás és spirituális felelősségvállalás; Milyen a spirituális ember, és mi az, amiért vállalja a felelősséget? Mire akar megtanítani engem ez a helyzet? … Mit tehetünk magunkért?
IV. Fejezet: Mi a valódi segítség és kitől kérjük? Milyen feladatokkal találkozunk életünk folyamán? Feladatmegoldások: Mik a passzív feladatmegoldás jelei? Mik az aktív feladatmegoldás ismérvei? Segítségkérés; Honnan lehet felismerni a kóklereket általában? Honnan lehet felismerni a valódi, hiteles segítőket általában? Mit tehetünk magunkért?
V. Fejezet: Számmisztika; Mi a számmisztika? Hogyan segíthet a számmisztika? Párkapcsolat a számmisztikában; Elemzési példák; Mi számolható ki a számmisztikával általában? Miben tud segíteni az EzoTaro Számmisztika®? Mit tehetünk magunkért?
VI. Fejezet: Még néhány lehetséges segítség; Rendezvények, tanfolyamok; Szellemidézés, spiritizmus; Látnokok, tenyérjósok; Mágia; Mit tehetünk magunkért?
VII. Fejezet: A könyvben szereplő képek szimbólumai
Utószó
22 történet (Batta Éva gyűjtése)


Részlet a könyvből:

"Döntéseink néha nagyon is erősen hatnak mások életére – a magunkéról nem is beszélve. Felelősek vagyunk munkánkért, mert amikor elvállaltuk a munkakör betöltését – akár aláírtuk, akár nem, de mindenképpen – felelősséget vállaltunk, hogy mindig a tőlünk telhető legjobban végezzük munkánkat. Amikor összeházasodunk és családot alapítunk, újabb felelősségek terheit vesszük magunkra. Természetesen felelősséget vállalunk gyerekeinkért, és párunk családjáért is. Ugyanis párunkkal együtt „házasságot” kötöttünk anyóssal, apóssal, testvérrel, sógorral, unokatestvérrel, stb. Ha az ő szüleinek problémája van, az nem csak az ő dolga, hanem a miénk is, hiszen együtt élünk, egy csónakban evezünk.
Legalább is ideális esetben ez így működik.
Önmagában véve – és együtt is – mindegyik összetevő nagyon fontos tényezője életünknek. Gondolatainkat azért emelem ki, mert ők jelentik meggyőződéseinket, amik szerint éljük az életünket, és a megszülető gondolat az, ami még megállítható,..."
(III. fejezet - Felelősségvállalás és spirituális felelősségvállalás)


Az „Égből kapott bölcsességek” sorozat könyvajánlóját böngészheti Kedves Olvasó.
A tíz kötet nem csak verseket tartalmaz (1-4. kötet), hanem fantáziatörténeteket (5. kötet) is. Szikrákat, kártyákat - ezek közül ebben a sorozatban, az EzoTaro Érzelmek tarotja kártya 22 lapból álló nagy arkánumának leírását (6. kötet), esszéket (7. kötet), cikkeket, naplót (8. kötet). Írtam Lélekrestaurátorként kézikönyvet a mindennapi konfliktusaink jobb megértéséhez, és lelki gyógyulásunk segítéséhez (9. kötet), valamint számmisztikusként az EzoTaro Számmisztikát® (10. kötet).
A kötetek egyenként 80-100 oldalasak – ahogyan a téma megkívánta a helyet.

Részlet az 5. könyvből:
"Tudta, hogy meghalt és azt is, hogy nincs teste sem. Ezért nem értette, hogyan működhetnek érzékszervei: látása, hallása. Hogyan lehetnek gondolatai, ha agya sincs? Ezt sem értette, de kétségtelenül halott, így nem a Földön van, hanem a világmindenség része, egy erőtér része az energia-mindenségben. Az erőterek hálót alkotnak, a hálót pedig a különböző energiák, amiket egy magasabb rendezőelv ural. A különböző energiákat a különböző élőlények bocsátják ki,..."

ingyen webstatisztika