EzoTaro.com <<< EzoTaro honlaptérkép

Van valamilyen elképzelésünk arról, hogy milyenek szeretnénk lenni, ezért aztán nem látjuk azt, amilyenek valójában vagyunk. (Sophie 2002)

TEREMTÉS

Amikor legutóbb Istennél jártam, barátságosan fogadott, de visszaküldött, mondván: "Egyedül senki nem mehet be a Paradicsomba. Menj vissza, és akkor gyere újra, ha már társsal, társakkal együtt jössz." Ezzel lehörpintettem utolsó korty szentelt boromat, visszajöttem, és most azt kérdezem:

Ki jön velem?

Ki gondolja úgy, hogy a Paradicsom nem valami misztikus, égi hotel, hanem egy szimbólum, és mint ilyen, itt lehet és kell megteremteni a Föld nevű bolygón?
Nekünk.
Na ez benne a nehéz!
Mert elfelejtettük, hogy teremtők vagyunk.
Ezért aztán teremthetünk poklot és mennyországot is. Nem kell sehova sem mennünk, mert itt helyben bevonzzuk egyiket is, másikat is. (Mivel többnyire tudattalanok, tudatlanok vagyunk, így leginkább a poklot vonzzuk be.)
Tehát:

Ki jön velem?

Nekem sincs programom, nem tudok felajánlani, egy " ötéves tervet", sem egyévest, sem tízévest.
Nem vagyok guru, csak egy gondolkodó, tudatosságra törekvő lény.
Nem tudom az egyetlen üdvözítő megoldást sem.
Sőt, semmilyen megoldást sem tudok, mert ember vagyok, és mint ilyen, rövidlátó, mert behatárol az anyagi gondolkodásmódom.
Én sem vagyok szabad, csak igyekszem azzá válni.
És sem vagyok jó, de igyekszem jobbá válni.
Nem akarok mást, csak élni az Életet, gyarapodni, értékesebbé és többé válni a tapasztalataim által.

Ki jön velem?

Tanfolyamok

Az EzoTaro Számmisztika® tanfolyam három modulból áll: alap, tanfolyam, haladó 1 és a haladó 2. Ezután, akinek igénye van rá, megtanulhatja az EzoTaro Életút kártya mintájára a saját kártyájának elkészítését. Bővebb információt itt talál >>>
Az EzoTaro Lélekút kártya elkészítését is megtanítom egy kreatív kártyakészítő tanfolyam keretében. Ennek az elvégzéséhez nem szükséges semmilyen előképzettség. Bővebb információkat itt talál >>>
A Lélekrestaurátor új tanfolyamán 10 olyan gyakorlatot tanulhat meg, amely segítségére van mindennapos problémái megoldásában és a jobb, harmonikusabb kapcsolatok létrehozásában, illetve fenntartásában. A Lélekmerítő tréningről bővebben >>>

Média, rendezvények

2011-ben meghívást kaptam egy rádió és néhány tv-riportra, valamint 2012-ben, 2013-ban részt vettem egy ezoterikus rendezvényen, ahol előadást tartottam. A téma mindenütt az EzoTaro számmisztika® volt. Ezek megnézhetők a média oldalamon, illetve az ott szereplő linkek segítségével a youtube-n.
2013 óta a Spirit Műhelyben, 3 kiváló munkatársammal rendezvényeket tartunk.

EzoTaro OdaFigyelő

2010. novemberétől 2013 decemberéig havonta megjelentettem online kiadványomat, az EzoTaro OdaFigyelőt. Egyedül indítottam, később nagyszerű szerzőtársak jöttek, elkötelezett segítőként. Célunk az ébredés segítése volt - mai napig is azt tesszük. Még megtalálható az összes száma az archívumban.

A nevem Batta Éva, alias EzoTaro, alias Sophie.

Az irodalom területén hamar megtaláltam a hangom, 10 évesen verset írtam az osztálytársaimról, 17 évesen „valamit”, aminek a műfaját még most sem tudom, talán valami olyasmi, hogy „hangulati képek 1 percben”.
Jó néhány év kimaradt, azután 1992-től ismét írni kezdtem. 2002-re tisztán kiderült, hogy bármit írok, mindenre jellemző a spiritualitás.

2013 őszén megjelentettem írásaimat magánkiadásban, Égből kapott bölcsességek címmel, 4 kötetben. 1. Élet-Halál Tánc, ebben versek vannak. 2. Teremtés, benne fantáziatörténetek, szikrák, EzoTaro Érzelmek tarotja. A 3. kötet címe: Lélekrestaurátor az egészséges Lélekért - lelki segítség a mindennapokra, esszék, napló, cikkek és tesztkérdések. A 4. kötetben kapott helyet az EzoTaro Számmisztika®.

Irodalmi "előéletem" jelentette éveken keresztül azt a szellemi csatornát, amelyet később és azóta is tudatosan használok. Mint az köztudomású, az ihlet éppen az a lelki jelenség, amikor a mindennapi gondolkodásnak nem marad hely, így nekem ez jelentette a segítséget, hogy magasabb rezgésszinten tudjak maradni, illetve kibillenés után oda vissza tudjak térni.

Nem sok tanfolyamot látogattam, amely a spiritualitás jegyében fogant, vagy önismereti célú, összesen négyet, amelyek a következők: Angyali kommunikáció, Atlantiszi számmisztika, és A.J. Chistian tanfolyama, a Talen 1-2., a Tudatosodás útja. De először megszereztem a Reiki Mesteri oklevelet (2007).
2011. júniusában elvégeztem az Új Germán Medicina "Daganatok és sorvadások", valamint "Hangulatzavarok és elmebajok" című intenzív tanfolyamát.
2007 őszétől a kreativitásom eddig nem tapasztalt mértékben megnövekedett, és néhány új dolgot tanultam, illetve alkottam. (Azóta is tanulok és alkotok.)

Munkáim, tevékenységem 2007-től:

EzoTaro Számmisztika®

Az EzoTaro Számmisztika® abban tér el az eddigi ismertebb rendszerektől, hogy megvilágítja a szülői hátteret, a gyökereket, ami által közelebb kerülünk önmagunkhoz és nehezen megoldható problémáink okához. Ezáltal tudatosul gyenge pontunk, amelynek megerősítése fő feladatunk. Ez az útja valódi énünk, kreativitásunk, tehetségünk kibontakoztatásának.
Ennek egyik része az írásbeli sorselemzés, amely átfogó képet ad arról, hogy „honnan jöttünk és hová tartunk”. A sorselemzés rámutat belső problémáinkra, egy belső dinamikát ábrázoló mátrix segítségével. Ezáltal láthatóvá válnak általa azok a belső konfliktusok, melyek a diszharmóniát okozzák, és amelyeket életünkbe bevonzva, megoldhatunk.
Az EzoTaro Számmisztika® alkalmas kapcsolati, párkapcsolati elemzésre is, itt szintén mátrix készül, ezúttal kapcsolati mátrix. Tudatossá tehető a kapcsolaton belüli konfliktus és annak oka, a megoldás/feloldás lehetőségével együtt. Alkalmas bármilyen kapcsolat elemzésére, mint pl. párkapcsolat, szülő-gyermek vagy főnök-beosztott viszony elemzésére.
Életünk eseményeinek dátumai, lakcímünk, telefonszámunk, személyi számunk, autónk rendszáma, stb. mind-mind felhívják valamire a figyelmünket. Ezeket is érdemes elemezni, mert a továbbhaladásunkat segíti, ha rájövünk, hogy milyen aktuális rezgéssel van dolgunk, miben tud segíteni az adott színezetű energia.
Az EzoTaro számmisztika® elemzésének segítségével tudatosabbá teheti életét és jobbá kapcsolatait.

EzoTaro Csillagkártya

2009-ben megszületett a spiritualitás és az irodalom ötvözete, a verses EzoTaro Csillag kártya (35 db). Jellegzetessége, hogy elgondolkodtató és inkább a szellemi, mint a gyakorlati teendők útmutatója. Megvilágítja a napi történések szellemi hátterét, ezzel segítve a fejlődést és az önismeretet. Ha le tudjuk „hozni” a földre a szellemi útmutatást, és sikerül megtalálnunk a mindennapokban annak mondanivalóját, akkor kerülünk harmóniába belső önmagunkkal. Meditációs kártyának is kiváló, az EzoTaro Sorskártyával együtt is használható.

EzoTaro Sorskártya

Az EzoTaro Sorskártya (36 db) szintén versben mondja el azokat az információkat, amelyekre kíváncsiak vagyunk. Ez ugyanúgy a spiritualitás és az irodalom ötvözete, mint az EzoTaro Csillag kártya. Napi problémák esetére alkalmazható, mert több nézőpontból is megvilágítja a homályban lévő eseményeket. Lehet kiegészítője az EzoTaro Számmisztikának®, amennyiben valamely ott jelzett kérdéskör aktualitására vagyunk kíváncsiak. Pl. arra, hogy sorsútunkon most éppen milyen feladatra kell koncentrálnunk. Az EzoTaro Csillagkártyával együtt is használható, ilyenkor a Csillag kártya a szellemi hátterét, míg a Sorskártya a kérdésnek inkább a logikai-elemző oldalát képviseli.

EzoTaro Életút kártya

Az EzoTaro Életút kártya (64 db) 100 számot dolgoz fel: 0-99-ig. Azokra a kérdésekre válaszol, melyekben azt szeretnénk megtudni, hogy milyen külső-belső konfliktusokkal kell szembenéznünk, illetve melyeket, hogyan oldjuk meg. A kapcsolati rész arra mutat rá, hogy mi az a helyzet, amiből tanulhatunk, ami hozzásegít a teljesebb önismerethez. Mint tudjuk, azokat az élethelyzeteket vonzzuk be, amivel dolgunk van, ami tudatosodásunkat, kiteljesedésünket biztosítja. Ezért a kártya értelmét több aspektusból is megközelíthetjük, mint pl. archetípus, kulcsfogalmak, az adott energia harmonikusan, ill. diszharmonikusan és akadálykártyaként. Jelzi a feladatot, ami az adott szám minőségével kapcsolatos, valamint javaslatot tesz a megoldásra, és betekint a múlt és a jövő tendenciájába. Valamint utal a párkapcsolatra, a munkahelyi kapcsolatra és a belső dinamikára.

EzoTaro Lélekút kártya

Az EzoTaro Lélekút kártya (104 db) alkalmas mindkét agyféltekénk foglalkoztatására. Attól függően, ki-ki hogyan közelíti meg az életet, és hogyan dolgozza fel az információkat. Van, aki inkább az analizálásra hajlamos, van, aki az „egészet” érzékeli, összességében. A Lélekút kártya mindkét aspektusra alkalmas. A kártyáknak csak címe van, nincs róla semmiféle leírás, éppen azért, hogy a kérdezőt ne befolyásolja bármilyen vélemény, vagy irány, hanem az érzések és a gondolatok, amiket a kártya indukál benne, szabadon kiáramolhassanak. Ennél a kártyánál nagy jelentősége van a kérdéseknek. Nagyon fontos a kezdő kérdés körültekintő, pontos megfogalmazása, mivel nincs semmiféle keret, amivel a kártya értelme, értelmezhetősége behatárolható lenne. További kérdések feltevése segíti a kérdezőt abban, hogy az adott témában mélyebbre áshasson tudattalanjában. Néhány témakörben további kiegészítő kártyák segítik az adott kártya mélyebb értelmezését, további boncolgatását.
Az EzoTaro Lélekút kártyát ajánlott két személynek kezelni, az egyik, aki adott helyzetére keresi a választ, a másik, a segítő, aki őt kérdésekkel inspirálja. Így egy téma kétfelől is megközelíthető, és jobban feldolgozható.

LélekRestaurátor

Ez a négy kártya a személyes konzultációt segítheti (de nem feltétlenül), hogy a fizikai, szellemi és lelki energiák blokkjait minél hatékonyabban fel lehessen oldani. A fizikai gyógyulás nem lehet teljes és maradandó, amíg azok a gondolatok és érzések továbbra is hatnak, amelyek következménye a betegség lett. A párkapcsolattal, családdal, munkahellyel kapcsolatos kérdések mindannyiunkat foglalkoztatnak, mert mindennapjaink hangulatát, sikereit határozzák meg a rájuk adott válaszaink. Problémáinkat meg tudjuk oldani egyedül is, de olykor mégis jól jön a segítség, hogy hamarébb kikerüljünk konfliktusaink, kudarcaink hálójából.
Mint LélekRestaurátor segítséget nyújtok az érzelmi blokkok oldásában, és a mentális tartalmak átalakításában.

További áldott napokat kívánok: Batta Éva (EzoTaro alias Sophie)
Számmisztikus, Lélekrestaurátor
Telefon: + 36-20/384-8888
E-mail: ezotaro22@gmail.com
Web: http://www.ezotaro.com
Web: http://www.lelekrestaurator.info
Web:http://www.ezotaro.odafigyelo.com

ingyen webstatisztika