Impresszum
"Annak van jövője, aki változni, váltani képes. Aki nem, annak csak múltja van." (Sophie)
ezotaro.com <<< honlaptérkép >>> EzoTaro képeslapküldő

Az EzoTaro és a LélekRestaurátor honlapok tartalmáért felelős: Batta Éva

EzoTaro OdaFigyelő online újság
Megjelenik: havonta
Kiadja: EzoTaro
Felelős szerkesztő:Batta Éva
Webmester: Batta Éva
Szerkesztőség: Budapest, IV. kerület

KAPCSOLAT

Telefon: +36-20/384-8888
E-mail: info@ezotaro.com
ezotaro22@gmail.com
Web #1:http://www. ezotaro.com
(ugyanazzal a tartalommal: http://www.ezotaro.atw.hu)
Web #2: http://www.ezotaro.odafigyelo.com
(ugyanazzal a tartalommal: http://ezotarofigyelo.atw.hu)
Web #3:http://lelekrestaurator.info
(ugyanazzal a tartalommal: http://www.lelekrestaural.atw.hu)
Web #4: http://www.battaeva.atw.hu
Web #5: http://www.ezoszammisztika.atw.hu/

JOGI NYILATKOZAT

Az EzoTaro Számmisztika A Magyar Szabadalmi Hivatal által, szakirodalmi műként oltalomba került. Nyílvántartási szám: 000880 és 002955.

Az EzoTaro Csillagkártya, az EzoTaro sorskártya, az EzoTaro Életút, az Ezotaro Lélekút kártyák, valamint az EzoTaro Érzelmek tarotja, a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 002955-ös nyilvántartási számmal oltalomba lett helyezve.

A Batta Éva Gizella által alkotott szépirodalmi és egyéb irodalmi művek a Magyar Szabadalmi Hivatal által oltalomba kerültek 002955-ös nyilvántartási számmal.

 

SZERZŐI JOG

Tisztelt Látogatóm, kedves Olvasóm!
Köszönöm, hogy felkereste honlapomat, remélem volt, ami tetszett és lesz, amiért visszatér e lapokra. Szeretném felhívni a figyelmét a törvény által szabályozott szerzői jogra ( 1999. évi LXXVI. Törvény) , amelyből alább néhány részletet kiemeltem. A weblapjaimon (http://www.battaeva.atw.hu ; http://www.ezotaro.atw.hu ; http://www.ezotaro22.atw.hu ;
http://www.ezotarofigyelo.atw.hu;
http://www.lelekrestaural.atw.hu;
http://www.ezoszammisztika.atw.hu;
http://www.ezotaro.mlap.hu ; http://www.ezotaro.kepeslap.com; http://www.ezotaro.com;
http://www.lelekrestaurator.info;
http://www.ezotaro.odafigyelo.com, valamint a http://www.kepeslapkuldo.ezotaro.com/login.php ), és a saját készítésű fotók, képek, amelyek ezeket tartalmazzák, a szerző, Batta Éva (EzoTaro / Sophie) tulajdonát képezik. Írásbeli engedélyem nélkül sem részben, sem részleteiben nem sokszorosítható, közölhető, beleértve az elektronikus, internetes, fénymásolt vagy írott formát, közönség előtti előadást, valamint az információrögzítés bármely más formáját.

További szép napokat kívánok: Batta Éva (EzoTaro/Sophie)

1999. évi LXXVI. törvény
a szerzői jogról
(részletek)

III. Fejezet
VAGYONI JOGOK

 

A vagyoni jogokra vonatkozó általános szabályok
16. § (1) A szerzői jogi védelem alapján a szerzőnek kizárólagos joga van a mű egészének vagy valamely azonosítható részének anyagi formában és nem anyagi formában történő bármilyen felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére. E törvény eltérő rendelkezése hiányában a felhasználásra engedély felhasználási szerzodéssel szerezhető.

17. § A mű felhasználásának minősül különösen:
a) a többszörözés (18-19. §),
b) a terjesztés (23. §),
c) a nyilvános előadás (24-25. §),
d) a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként (26-27. §),
e) a sugárzott műnek az eredetihez képest más szervezet közbeiktatásával a nyilvánossághoz történő továbbközvetítése (28. §),
f) az átdolgozás (29. §),
g) a kiállítás (69. §)

A többszörözés joga
18. § (1) A szerző kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, és hogy erre másnak engedélyt adjon. Többszörözés:
a) a mu anyagi hordozón való - közvetlen vagy közvetett - rögzítése, bármilyen módon, akár véglegesen, akár időlegesen, valamint
b) egy vagy több másolat készítése a rögzítésről.
(2) A mű többszörözésének minősül különösen a nyomtatással megvalósuló mechanikai, filmes vagy mágneses rögzítés és másolatkészítés, a hang- vagy képfelvétel előállítása, a sugárzás vagy a vezeték útján a nyilvánossághoz történő közvetítés céljára való rögzítés, a mű tárolása digitális formában elektronikus eszközön, valamint a számítógépes hálózaton átvitt művek anyagi formában való előállítása.

24. § (1) A szerző kizárólagos joga, hogy művét nyilvánosan előadja, és hogy erre másnak engedélyt adjon. Előadás a mű érzékelhetővé tétele jelenlévők számára.

29. § A szerző kizárólagos joga, hogy a művét átdolgozza, illetve hogy erre másnak engedélyt adjon. Átdolgozás a mű fordítása, színpadi, zenei feldolgozása, filmre való átdolgozása, a filmalkotás átdolgozása és a mű minden más olyan megváltoztatása is, amelynek eredményeképpen az eredeti műből származó más mű jön létre.