A kártya címe:
HARAG

Egyik szemed csukva, másik pedig zárva.
Mégis mit gondoltál?
Így hogyan nézhetsz a világra?
Nem baj, ha bezártad két földi szemed
de arra vigyázz, hogy a harmadik nyitva legyen!
Ám ha egyik sem sikerül, s te homályban maradsz
ne tegyél semmit, csak állj meg –
és magadnak bocsáss meg!

Haragnak szelleme kér téged arra
hagy legyen végre már nyugalma!

A 35 db-os EzoTaro Csillagkártya® szellemi szinten segít megérteni önmagunkat és az eseményeket, hogy mielőbb megéljük lelkünk csodálatos világát, boldogságunkat, kiteljesedésünket. Ha kérdése van, a kártya közvetíti a szellemi segítséget, a választ.

Az EzoTaro Csillagkártya® új, és a maga nemében páratlan, mert egy újfajta módon teszi lehetővé számunkra, hogy betekintsünk lelkünk mélyére és megértsük a lelki, szellemi tanításokat. A kártya szövege verses, ezért általában többszöri olvasást igényel, és leginkább a szintetizáló, és az érzelmi képességünket mozgósítja. Az üzenetek világosak, érthetőek, és mindig megadják a kért választ. Ahhoz azonban, hogy ez minél érthetőbbé váljon számunkra, elmélyült, ellazult állapotot érdemes előidézni.

Az EzoTaro Csillagkártya® használatánál többféle alkalmazásra van lehetőség. Föl lehet tenni egy kérdést, az aktuális probléma jobb megértésére és lehet húzni napi kártyát, a "mire figyeljek ma?" vagy a "mit tanulhatok ma?" vagy a "mi várható ma?" kérdés válaszaként. A 3 lapos üzenet feltárja a múlt, jelen és a jövő esszenciáját. További lehetőségek vannak még, ezeknek csak a fantáziánk és a kreativitásunk szab határt.

Külön is működik, de az EzoTaro Csillagkártyát® nagyon jól kiegészíti az EzoTaro Sors kártya®, mely számmisztikai alapon készült, és mint ilyen, a maga nemében egyedülálló. Míg az EzoTaro Csillagkártya® inkább a jobb agyféltekét igényli, addig az EzoTaro Sorskártya® inkább a balt.

TOVÁBBI

ÉS KÁRTYAOLDALAK

Ön itt van MOST!


Az EzoTaro kártyák: az EzoTaro Csillag kártya®, az EzoTaro Sors kártya®, az EzoTaro Életút® és az EzoTaro Lélekút kártya® a kérdéseinkre adott válaszokhoz segítenek hozzá a gyakorlatban és szellemi szinten. Hozzájárulnak tudatosodásunkhoz, az emlékezés és az önismeret területén nyújtanak hasznos ismereteket.
Az EzoTaro kártyák mindegyike önállóan használható, de ha egy problémát körbe akarunk járni, akár mind a 4 kártyának föl lehet tenni a megfelelő kérdéseket. Így egy teljes képet kapunk a megoldandó problémáról. Az EzoTaro kártyák és a LélekRestaurátor összhangja biztosítja, hogy a válaszok megérkeznek és érthetőek lesznek.

Az EzoTaro Csillagkártya, az EzoTaro Sorskártya, az EzoTaro Életút, az Ezotaro Lélekút kártyák, valamint az EzoTaro Érzelmek tarotja, a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 002955-ös nyilvántartási számmal oltalomba lett helyezve.

További weboldalaim:
Web#1: http://www.ezotaro.com
Web#2: http://www.ezotaro.atw.hu
Web#3: http://www.lelekrestaurator.info
Web#4: http://www.ezotaro.odafigyelo.com