Az EzoTaro Életút kártya® (64 db) 100 számot dolgoz fel: 0-99-ig.

Alkalmas az önismeret elmélyítésére, arra, hogy segítsen kibontakoztatni az egyéniséget és a kreativitást. Segíti a tudatosodást, és ezáltal egy önálló, gátlásoktól, bűntudattól mentes életvitelt. Az önmagával harmoniában élő ember a külső környezetével is békében él, párkapcsolatban és egyéb kapcsolataiban is ezt éli meg. Ezzel pedig saját és mások örömének, sikerének útját egyengeti.

A kártyához tartozó leírás a következőket tartalmazza:

Kék kártya
Szikrák - Arra hívatott, hogy általa még érthetőbbé váljon a rezgésminőség, illetve a kérdésre adott válasz.
Archetípus - az adott számminőség esszenciája.
Kulcsfogalmai - Az adott számminőségre jellemző tulajdonságok, életterületek fogalmai általánosan.
Harmonikusan - Az adott számminőség tisztán megjelenő tulajdonságai, amikor egészséget és kiegyensúlyozottságot tükröznek.
Diszharmonikusan és akadálykártyaként - Az adott számminőség olyan tulajdonságai, amelyek a pszichésen beteg személyiség működését jellemzik.
Feladatod - Az adott számminőséggel együtt tevékenykedő személyiség aktuális feladatára vonatkozik.
Javaslat - Ha ismerjük az életünkben éppen ható minőséget, és annak jellemzőit, kevesebb ellenállást kell leküzdenünk, mert tisztában vagyunk az adott számminőség analógiáival.
A múlt és a jövő - a tendenciát hívatott mutatni életünkben, és esetleg felhívja figyelmünket arra, hogy valamit már nagyon ideje megtennünk, illetve, hogy a közeljövőben mire számíthatunk.
Párkapcsolat - Vannak esetek, szakaszok életünkben, amikor tanácstalanok leszünk, mert valami, vagy több valami is működésképtelenné vált a párkapcsolatunkban. Ennek megoldásában segít a kártya.

Narancssárga kártya
Szikrák
Kulcsfogalmak A kártyánál
Kulcsfogalmak B kártyánál
Párkapcsolat
Munkatársként

Belső dinamika - A dupla számoknál szereplő címszó azt a belső mozgást jelenti, amely pszichénket jellemzi adott minőségek párosításában. Ez lehet harmonikus, diszharmonikus és kiegészítő jellegű.

Ennek a kártyának az elkészítését megtanulhatja
az EzoTaro Kreatív Kártyakészítő tanfolyamon.

TOVÁBBIÉS
KÁRTYAOLDALAK

Ön itt van MOST!


Az EzoTaro kártyák: az EzoTaro Csillag kártya®, az EzoTaro Sors kártya®, az EzoTaro Életút® és az EzoTaro Lélekút kártya® a kérdéseinkre adott válaszokhoz segítenek hozzá a gyakorlatban és szellemi szinten. Hozzájárulnak tudatosodásunkhoz, az emlékezés és az önismeret területén nyújtanak hasznos ismereteket.
Az EzoTaro kártyák mindegyike önállóan használható, de ha egy problémát körbe akarunk járni, akár mind a 4 kártyának föl lehet tenni a megfelelő kérdéseket. Így egy teljes képet kapunk a megoldandó problémáról. Az EzoTaro kártyák és a LélekRestaurátor összhangja biztosítja, hogy a válaszok megérkeznek és érthetőek lesznek.

Az EzoTaro Csillagkártya, az EzoTaro Sorskártya, az EzoTaro Életút, az Ezotaro Lélekút kártyák, valamint az EzoTaro Érzelmek tarotja, a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 002955-ös nyilvántartási számmal oltalomba lett helyezve.

További weboldalaim:
Web#1: http://www.ezotaro.com
Web#2: http://www.ezotaro.atw.hu
Web#3: http://www.lelekrestaurator.info
Web#4: http://www.ezotaro.odafigyelo.com