A 104 db-os EzoTaro Lélekút kártya® alkalmas saját használatra, és terapeuták is jó hasznát veszik, akik lelki problémákban nyújtanak segítséget embereknek. Segít az önismeret és a jobb életminőség elérésében.

Az EzoTaro Lélekút kártya® a gyakorlatban - kérdezési technikák (Részlet a tanfolyami jegyzetből)

"Az EzoTaro Lélekút kártya® alkalmazásánál az intuíció, együttérzés és a tisztelet nélkülözhetetlen lelki elemek, hiszen másképp nem tudunk segíteni – még önmagunknak sem! (Vigyázat, a segítőszándék rendkívül csalóka lehet, mert az egó nagyon szívesen tetszeleg a „segítő” szerepében, ami nem más, mint egy jól – vagy kevésbé jól – álcázott manipulálás, és hatalmaskodás. Tehát óvakodjunk attól, hogy megmondjuk a tutit, ne okoskodjunk, ne dorongoljuk le a másikat, hanem valódi segítséget nyújtsunk, elfogulatlan kérdéseinkkel.)"
"Ha mélyebben fekvő rétegekből szeretnénk felszínre hozni elfeledett tudattartalmakat, akkor lehetőség van arra, hogy adott témakörben további kártyák – úgynevezett kiegészítő kártyák – inspirálják a kérdezőt, illetve a pácienst. Ezek a kiegészítő kártyák segíthetik az adott kártya mélyebb értelmezését, további boncolgatását."

"Ha van valaki olyan, aki közel áll hozzánk, akkor érdemes együtt kipróbálni a kártyát, mielőtt egyedül nagyon mélyre ásnánk saját lelkünkben. De mindenképpen tartsuk be az ajánlott sorrendet, és a mélyanalízist hagyjuk utoljára."

Ennek a kártyának az elkészítését megtanulhatja az
EzoTaro Kreatív Kártyakészítő tanfolyamon.

TOVÁBBI

ÉS KÁRTYAOLDALAK

Ön itt van MOST!


Az EzoTaro kártyák: az EzoTaro Csillag kártya®, az EzoTaro Sors kártya®, az EzoTaro Életút® és az EzoTaro Lélekút® kártya a kérdéseinkre adott válaszokhoz segítenek hozzá a gyakorlatban és szellemi szinten. Hozzájárulnak tudatosodásunkhoz, az emlékezés és az önismeret területén nyújtanak hasznos ismereteket.
Az EzoTaro kártyák mindegyike önállóan használható, de ha egy problémát körbe akarunk járni, akár mind a 4 kártyának föl lehet tenni a megfelelő kérdéseket. Így egy teljes képet kapunk a megoldandó problémáról. Az EzoTaro kártyák és a LélekRestaurátor összhangja biztosítja, hogy a válaszok megérkeznek és érthetőek lesznek.

Az EzoTaro Csillagkártya, az EzoTaro Sorskártya, az EzoTaro Életút, az Ezotaro Lélekút kártyák, valamint az EzoTaro Érzelmek tarotja, a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 002955-ös nyilvántartási számmal oltalomba lett helyezve.

További weboldalaim:
Web#1: http://www.ezotaro.com
Web#2: http://www.ezotaro.atw.hu
Web#3: http://www.lelekrestaurator.info
Web#4: http://www.ezotaro.odafigyelo.com