A kártya címe:
SZEREPSZEMÉLYISÉG

Szerepeink élik az életünket
szerepeink keltik érzelmeinket
szerepeink álmodják álmainkat
és ők mutatják meg útjainkat.
Szerepeink által tapasztaljuk életünket
szerepeink teszik érezhetővé érzelmeinket
szerepeinket álmodjuk, s lesznek szerepálmaink
s ők álmodják meg végül valódi vágyaink.
Akkor ők már többé nem lesznek szerepek
s mi megéljük valódi érzelmeinket
álmainkat tettekre váltjuk
így teremtünk másik világot.

A 36 db-os EzoTaro Sorskártya® számmisztikai alapon készült, az elemzéshez kapcsolható, de teljesen önállóan is alkalmazható a mindennapokban. A szellemi üzenet versben történő megfogalmazása lehetővé teszi, hogy ne a jól bevált agyalós módszert alkalmazzuk, hanem belső megérzéseinkre hagyatkozzunk.

A narancspiros kártya az életterületeket jelöli, úm.: karrier, kapcsolatok, párkapcsolat, kommunikáció, mentális képességek, munka, fegyelem, szerelem, kreativitás, család, barátok, művészet, pénz, hatalom, szexualitás, végül hivatás, szolgálat.

A kék színű kártya a karaktert, a jellemet, a jellemzőt jelöli, amire a kérdésünk vonatkozik. A rezgésminőség jellemzőjét, mint esszenciát foglalja össze, és az adott rezgés életfeladatát adja meg.

A zöld színű kártya jelöli a lélek részeit, vagyis a lélek útját.
Mindenki életében van egy tervszerűség - vagy nevezhetjük sorsnak is - amit ha megtalál, sokkal könnyebben veszi az akadályokat, boldogabb, örömtelibb életet élhet, tele energiával, jó kedvvel, szeretettel. Az ilyen ember útja során rengeteg segítséget kap, sok ajtó nyílik ki számára, amiken tovább tud haladni.
Az EzoTaro Sors kártya® segítségére lehet abban, hogy rátaláljon arra az útra, amely egyedül az Öné, mert az Ön Isten-Emberré válásának útját senki más, csak egyedül Ön ismerheti, hiszen Ön maga Az Út.

Önállóan is működik, de az EzoTaro Sorskártyát® nagyon jól kiegészíti az EzoTaro Csillagkártya®, mert amíg az EzoTaro Sorskártya® közelebb van a napi dolgokhoz, addig az EzoTaro Csillag kártya® inkább a szellemi utat mutatja.

TOVÁBBI


ÉS
KÁRTYAOLDALAK

Ön itt van MOST!

 


Az EzoTaro kártyák: az EzoTaro Csillag kártya, az EzoTaro Sors kártya, az EzoTaro Életút és az EzoTaro Lélekút kártya a kérdéseinkre adott válaszokhoz segítenek hozzá a gyakorlatban és szellemi szinten. Hozzájárulnak tudatosodásunkhoz, az emlékezés és az önismeret területén nyújtanak hasznos ismereteket.
Az EzoTaro kártyák mindegyike önállóan használható, de ha egy problémát körbe akarunk járni, akár mind a 4 kártyának föl lehet tenni a megfelelő kérdéseket. Így egy teljes képet kapunk a megoldandó problémáról. Az EzoTaro kártyák és a LélekRestaurátor összhangja biztosítja, hogy a válaszok megérkeznek és érthetőek lesznek.

Az EzoTaro Csillagkártya, az EzoTaro Sorskártya, az EzoTaro Életút, az Ezotaro Lélekút kártyák, valamint az EzoTaro Érzelmek tarotja, a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 002955-ös nyilvántartási számmal oltalomba lett helyezve.

További weboldalaim:
Web#1: http://www.ezotaro.com
Web#2: http://www.ezotaro.atw.hu
Web#3: http://www.lelekrestaurator.info
Web#4: http://www.ezotaro.odafigyelo.com