Az EzoTaro kártyák: az EzoTaro Csillag kártya®, az EzoTaro Sors kártya®, az EzoTaro Életút® és az EzoTaro Lélekút® kártya a kérdéseinkre adott válaszokhoz segítenek hozzá a gyakorlatban és szellemi szinten. Hozzájárulnak tudatosodásunkhoz, az emlékezés és az önismeret területén nyújtanak hasznos ismereteket.
Az EzoTaro kártyák mindegyike önállóan használható, de ha egy problémát körbe akarunk járni, akár mind a 4 kártyának föl lehet tenni a megfelelő kérdéseket. Így egy teljes képet kapunk a megoldandó problémáról. Az EzoTaro kártyák és a LélekRestaurátor összhangja biztosítja, hogy a válaszok megérkeznek és érthetőek lesznek.

A verses EzoTaro Csillag kártya® (35 db) a spiritualitás és az irodalom ötvözete. Jellegzetessége, hogy elgondolkodtató és inkább a szellemi, mint a gyakorlati teendők útmutatója. Megvilágítja a napi történések szellemi hátterét, ezzel segítve a fejlődést és az önismeretet. Ha le tudjuk „hozni” a földre a szellemi útmutatást, és sikerül megtalálnunk a mindennapokban annak mondanivalóját, akkor kerülünk harmóniába belső önmagunkkal. Meditációs kártyának is kiváló, az EzoTaro Sorskártyával® együtt is használható.

Az EzoTaro Sorskártya® (36 db) szintén versben mondja el azokat az információkat, amelyekre kíváncsiak vagyunk. Ez ugyanúgy a spiritualitás és az irodalom ötvözete, mint az EzoTaro Csillag kártya®. Napi problémák esetére alkalmazható, mert több nézőpontból is megvilágítja a homályban lévő eseményeket. Lehet kiegészítője az EzoTaro Számmisztikának®, amennyiben valamely ott jelzett kérdéskör aktualitására vagyunk kíváncsiak. Pl. arra, hogy sorsútunkon most éppen milyen feladatra kell koncentrálnunk. Az EzoTaro Csillagkártyával® együtt is használható, ilyenkor az Ezotaro Csillag kártya® a szellemi hátterét, míg az EzoTaro Sorskártya® a kérdésnek inkább a logikai-elemző oldalát képviseli.

Az EzoTaro Életút kártya® (64 db) 100 számot dolgoz fel: 0-99-ig. Azokra a kérdésekre válaszol, melyekben azt szeretnénk megtudni, hogy milyen külső-belső konfliktusokkal kell szembenéznünk, illetve melyeket, hogyan oldjuk meg. A kapcsolati rész arra mutat rá, hogy mi az a helyzet, amiből tanulhatunk, ami hozzásegít a teljesebb önismerethez. Mint tudjuk, azokat az élethelyzeteket vonzzuk be, amivel dolgunk van, ami tudatosodásunkat, kiteljesedésünket biztosítja. Ezért a kártya értelmét több aspektusból is megközelíthetjük, mint pl. archetípus, kulcsfogalmak, az adott energia harmonikusan, ill. diszharmonikusan és akadálykártyaként. Jelzi a feladatot, ami az adott számmal kapcsolatos, javaslatot tesz a megoldásra, betekint a múlt és a jövő tendenciájába. Valamint utal a párkapcsolatra, a munkahelyi kapcsolatra és a belső dinamikára.

Az EzoTaro Lélekút kártya® (104 db) alkalmas mindkét agyféltekénk foglalkoztatására. Attól függően, ki-ki hogyan közelíti meg az életet, és hogyan dolgozza fel az információkat. Van, aki inkább az analizálásra hajlamos, van, aki az „egészet” érzékeli, összességében. A Lélekút kártya mindkét aspektusra alkalmas. A kártyáknak csak címe van, nincs róla semmiféle leírás, éppen azért, hogy a kérdezőt ne befolyásolja bármilyen vélemény, vagy irány, hanem az érzések és a gondolatok, amiket a kártya indukál benne, szabadon kiáramolhassanak. Ennél a kártyánál nagy jelentősége van a kérdéseknek. Nagyon fontos a kezdő kérdés körültekintő, pontos megfogalmazása, mivel a kérdésen kívül nincs semmiféle keret, amivel a kártya válasza, értelmezhetősége behatárolható lenne. További kérdések feltevése segíti a kérdezőt abban, hogy az adott témában mélyebbre áshasson tudattalanjában. Néhány témakörben kiegészítő kártyák segítik az adott kártya mélyebb értelmezését, további boncolgatását.

Az EzoTaro Lélekút kártyát® ajánlott két személynek kezelni, az egyik, aki adott helyzetére keresi a választ, a másik, a segítő, aki őt kérdésekkel inspirálja. Így egy téma kétfelől is megközelíthető, és jobban feldolgozható.

TOVÁBBI

ÉS KÁRTYAOLDALAK

Ön itt van MOST!

Az EzoTaro Csillagkártya, az EzoTaro Sorskártya, az EzoTaro Életút, az Ezotaro Lélekút kártyák, valamint az EzoTaro Érzelmek tarotja, a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 002955-ös nyilvántartási számmal oltalomba lett helyezve.

További weboldalaim:
Web#1: http://www.ezotaro.com
Web#2: http://www.ezotaro.atw.hu
Web#3: http://www.lelekrestaurator.info
Web#4: http://www.ezotaro.odafigyelo.com