Az EzoTaro Kreatív Kártyakészítő tanfolyamon 2 féle kártya készítésének megtanulására van lehetőség. Az egyikre az EzoTaro számmisztika® haladó tanfolyamának elvégzése után, a másik nem feltételhez kötött, az EzoTaro Lélekút kártya® mintájára készíthető el. Ez egy terapeuta kártya, amellyel akár önmaguknak, akár barátaiknak, családtagjaiknak tudnak segíteni kisebb-nagyobb problémáik megoldásában.

Közös mindegyik tanfolyamban az, hogy a tudatosodást és a kreativitást segítik elő. Az EzoTaro számmisztika® és az EzoTaro kártyák gyakorlati alkalmazása során a hallgatók intuíciójukat és egyéb spirituális képességeiket fejlesztik.

A kártya eredete a homályba vész, nem tudni, mikor és honnan származnak az első kártyák. Mindenesetre a fametszés feltalálásával (1423) terjedt el igazán. A tarot-tól kezdve a magyar kártyán és francia kártyán keresztül a cigánykártyáig és a különböző gyerekkártyákig megszámlálhatatlanul sokféle kártya létezik.
Mindegyiknek megvan a maga értelme és célja. Van, amelyik a szórakozást szolgálja, van, amelyiket jövendőmondásra használnak, és van, amelyik az önismeretet célozza meg, mint pl. az

 

EzoTaro Lélekút® és az EzoTaro Életút kártya®

... mely különbözik mindegyik kártyától. Abban hasonlít a tarotra, hogy ez is az önismeretet segíti, de egészen más szisztémával. A problémamegoldásnál direkt módon alkalmazható, amennyiben feltárja azokat a tudattalan gondolatokat, gondolati mintákat, érzelmi „lerakódásokat”, amelyek a továbbhaladásunkat akadályozzák. A különböző kérdezési technikák alkalmazása gondolati és érzelmi reakciókat indítanak el bennünk, ami által a tudatba kerülnek azok az elnyomott, elfelejtett, elfojtott emlékek, amelyek eddig meggátoltak minket abban, hogy örömmel éljük az Életet.

TOVÁBBI

ÉS KÁRTYAOLDALAK

Ön itt van MOST!

1. EZOTARO LÉLEKÚT KÁRTYA®

A mindennapokban felmerülő problémák megoldására javasoljuk ennek a nagy erejű kártyának az elkészítését. Erejét tisztaságának köszönheti, annak, hogy Ön saját maga készíti el, így nem érik olyan energiák, amik Önre káros hatással lehetnek.
Az Élet minden területén igénybe tudja venni, bármilyen kérdésre válaszol, pl.
- Hogyan tegyem harmonikusabbá a kapcsolatot Péter kollégámmal?
- Milyen tudattalan érzelem borít ki ennyire, amikor a lányommal beszélek?
- Mi akadályoz meg abban, hogy jobb legyen a párkapcsolatom?
- Mit tehetek annak érdekében, hogy több pénzbevételem legyen? …

A tanfolyam tematikája:
1. nap / 1-2. nap
saját kártyák fogalmainak megalkotása
kérdezési technikák
kártyakészítési ötletek (ötletbörze)
Házi feladat: saját kártyák elkészítése a következő alkalomra

2. nap /3-4-5. nap
kérdezési technikák gyakorlása saját kártyákkal
mélylélektani kérdezési technikák (régóta elfojtott, elnyomott problémák felszínre hozására)
feloldó technikák

2. EZOTARO ÉLETÚT KÁRTYA®

A számok minőségén alapuló kártyák segítik a belső és külső diszharmónia okának felismerését, és megoldását, mint pl.: „Mi a belső nyugtalanságom oka?” vagy „Milyen jellegű konfliktusom van xy-nal, és hogyan oldhatom meg?” Stb….

A múlt és a jelen alapján betekintést enged a jövőbe: „Ha ez a tendencia megmarad, annak milyen következményei lesznek?” Stb. …

Ez a kártya az EzoTaro Számmisztikához is használható az aktuális feladattal kapcsolatban: "A sorsutam 7-es, most milyen lépések aktuálisak ezzel kapcsolatban?" "A párkapcsolat életterületemen az 1-est élem meg, amely most meglehetős diszharmóniát okoz. Milyen feszültség van bennem?"

A tanfolyam tematikája:
1. nap /1-2. nap
a 100 számból álló kártya alapfogalmainak megalkotása
milyen számpárhoz, ill. számhoz milyen kérdés tartozik?
kártyakészítési ötletek (ötletbörze)
Házi feladat: saját kártyák (64 db) elkészítése a következő alkalomra

2. nap /3-4-5. nap
kérdezési technikák gyakorlása saját kártyákkal

TUDNIVALÓK A KÁRTYAKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOKRÓL

Az Ezotaro Lélekút kártya® tanfolyam elvégzésének nincs feltétele. Az EzoTaro Életút kártya® tanfolyam feltétele az EzoTaro Számmisztika® haladó 2. elvégzése.
A tanfolyamok lehetnek hét végén 2x8 órában, vagy hétköznap 5x3 órában, heti 2 alkalommal.
A tanfolyam díja 19.000.-Ft/16 (15) óra (jegyzet benne van), ismétlőknek 5.000.-Ft/16 (15) óra (jegyzet nélkül)
Beiratkozáskor 10.000.-Ft, ismétlőknek 3000.-Ft - a fennmaradó összeg a tanfolyam első napján esedékes.
A házi feladatot kötelező elvégezni a megadott időre, mert az utána következő tananyag arra épül!

Bővebb felvilágosítás, ill. tanfolyamra való jelentkezés:
Batta Évánál telefonon: +36-20/384-8888 és/vagy e-mailben: ezotaro1@gmail.com,

Az EzoTaro Csillagkártya, az EzoTaro Sorskártya, az EzoTaro Életút, az Ezotaro Lélekút kártyák, valamint az EzoTaro Érzelmek tarotja, a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 002955-ös nyilvántartási számmal oltalomba lett helyezve.
Az EzoTaro kártyák: az EzoTaro Csillag kártya®, az EzoTaro Sors kártya®, az EzoTaro Életút® és az EzoTaro Lélekút® kártya a kérdéseinkre adott válaszokhoz segítenek hozzá a gyakorlatban és szellemi szinten. Hozzájárulnak tudatosodásunkhoz, az emlékezés és az önismeret területén nyújtanak hasznos ismereteket.
Az EzoTaro kártyák mindegyike önállóan használható, de ha egy problémát körbe akarunk járni, akár mind a 4 kártyának föl lehet tenni a megfelelő kérdéseket. Így egy teljes képet kapunk a megoldandó problémáról. Az EzoTaro kártyák és a LélekRestaurátor összhangja biztosítja, hogy a válaszok megérkeznek és érthetőek lesznek.

További weboldalaim:
Web#1: http://www.ezotaro.com
Web#2: http://www.ezotaro.atw.hu
Web#3: http://www.lelekrestaurator.info
Web#4: http://www.ezotaro.odafigyelo.com