EzoTaro Számmisztika®

PARADIGMAVÁLTÁS


Tudja, hogy …
… a számmisztika is hozzásegítheti Önt, cége sikerességéhez?
… (leendő) munkatársai ambícióit számmisztikai elemzésekkel is megismerheti?
… miért fulladhatnak esetleg kudarcba a változtatásra tett kísérletek?
… mi akadályozhatja meg abban, hogy gyorsabban felismerje egy kellemetlen helyzet kiváltó okát?

Tudja, hogy a számmisztika is hozzásegítheti Önt cége sikerességéhez?

Egy cég sikerét projektjeinek összessége adja. Az EzoTaro számmisztika® megmutatja a projekt indításakor, hogy milyen lehetséges buktatókkal, nehézségekkel kell számolni, és mi a javasolt haladási irány.

Tudja, hogy (leendő) munkatársai ambícióit számmisztikai elemzésekkel is megismerheti?

Régi és új munkatársai esetében objektíven megmutatja, hogy az egyéniség milyen feladat ellátására alkalmas. Ennek az az előnye, hogy mindenki azzal foglalkozhat, amihez tehetsége van, így megszűnik a stressz, és az ezzel járó kellemetlen feszültség az Ön cégénél. Helyette csupa kreatív, jó kedvű ember végzi azt a munkát, amiben örömét leli. Soha nem álmodott sikert érhet el egy ilyen csapattal!

Tudja miért fulladhatnak esetleg kudarcba a változtatásra tett kísérletei?

A valódi változás nem az, ha egyik kerületből a másikba költöztetjük telephelyünket, vagy a Tartozik könyvelőiroda helyett a Követelhez állunk be alkalmazottnak.
Valódi változásról akkor beszélhetünk, ha az új telephely Abádszalók lenne, és alkalmazotti státuszunkat felcserélnénk egy saját magunk által indított könyvelőirodával. Valódi változást gondolkodásmódunk megváltoztatásával érhetünk el.

Tudja, mi akadályozhatja meg abban, hogy gyorsabban felismerje egy kellemetlen helyzet kiváltó okát?

Amikor egy helyzetet nem látunk tisztán, sokszor az az oka, hogy erősen érintve vagyunk benne érzelmileg. Kellemetlen érzéseket vált ki, ezért szeretnénk minél hamarabb kikeveredni belőle. Így azonban elmulaszthatjuk a fontos lépéseket, hogy nyugodtan megálljunk, megnézzük, elfogadjuk és úgy oldjuk meg. Vagy ha az a megoldás, akkor tovább lépjünk.

Miben tud segíteni a számmisztikus - lélekrestaurátor?

Elemzést készítek a projekt indításakor. Például egy újság elindításánál tanácsot adok, hogy milyen tartalmú cikkeket érdemes megjelentetni, rámutatok az újság belső dinamikájára, külső arculatára, céljára, célközönségére, stb.

Elemzést készítek munkatársairól, amiből kiderül, mennyire van összhangban az ő tehetsége az ellátni kívánt munkakörrel.

Hozzásegítem új gondolkodás- és látásmód kialakításához.

Tudatba emeljük a tudattalan tartalmat, mely az erős érzelmeket kiváltja.

A számmisztika eredete ...

... a homályos kezdetekre nyúlik vissza, egyesek szerint 10 ezer évvel ezelőttre, mások szerint „csupán” 2.500 évre, és Pythagorasnak köszönhető. Tény az, hogy a mai számmisztika egyik rendszerét Pythagorasi számmisztikának hívjuk, de most is keletkeznek új rendszerek, mint pl. az EzoTaro számmisztika®.
A számmisztika objektív eszköz, mely azonban egyéni létünknek van segítségére. A minőségeknek - mint mindennek itt a dualitás világában – fényes és árnyékos oldala is van, és jó, ha rendelkezünk megfelelő önismerettel, hogy lássuk, mi vonatkozik ránk. Ebben segítek Önnek személyes konzultációval.

Batta Éva
Elemző – számmisztikus
Tanácsadó - lélekrestaurátor

Telefon: + 36-20/384-8888
E-mail: ezotaro22@gmail.com
Skype: ezotaro
Web#1: http://www.ezotaro.com
Web#2: http://www.lelekrestaurator.info
Web#3: http://www.ezotaro.odafigyelo.com

További oldalak az EzoTaro számmisztikáról®

Ön jelenleg itt van

 

JOGI NYILATKOZAT

Az EzoTaro Számmisztika a Magyar Szabadalmi Hivatal által, szakirodalmi műként oltalomba került. Nyílvántartási száma: 000880 és 002955.

A számok mennyiségével nincs gondunk, a minőségét kell újra felfedeznünk életünkben, hogy hasznunkra legyen. Ebben van segítségünkre az EzoTaro számmisztika® alapján készült sorselemzés. sorselemzés, cégelemzés, sorselemzés, cégelemzés, sorselemzés, cégelemzés, lélekrestaurátor, elemzést
Életünk nem magányos, hanem közös vállalkozás, összhangban a Természettel, az Univerzummal, a Végtelen Intelligenciával, Istennel (ki hogy nevezi), a magasabb szintű érzelmekkel: tisztelet, becsület, megbecsülés, egyenesség, együttműködés, együttérzés, elfogadás, stb. Az EzoTaro számmisztikával® végzett elemzések ezt az EGÉSZséges harmóniát segítik elő. EzoTaro számmisztika, számmisztikai elemzésekkel, számmisztika, számmisztikus, lélekrestaurátor, elemzést, számmisztikai elemzésekkel, számmisztikus, lélekrestaurátor