EzoTaro Számmisztika®

Az önmegismerés sarkalatos pontjait születési nevünk. évszámunk rejti magában, az EzoTaro számmisztikában® más fontos adatok társaságában.

Mit jelent a lélekszám, persona vagy szerepszemélyiség és a személyiségi szám az EzoTaro számmisztikában®?

A lélekszám megmutatja, hogy mi van legbelül, mélyen „zsigerszinten”, vagyis hogyan reagálunk valamire „csípőből”. A lélekszám rejti azokat a történéseket is, amelyeket meg fogunk élni, hogy általuk kiteljesedhessen az adott minőség. Pl. egy 5-ös lélekszámmal rendelkező ember mindenképpen olyan szituációkat fog megélni, amik hozzásegítik valódi szabadságának megéléséhez. Olyan helyzetekkel és emberekkel fog találkozni, akik a szabadságát nagymértékben korlátozzák, amely akár a függőségig is elmehet.
A persona, vagy más néven szerepszemélyiség a hogyanra utal. Arra, ahogyan a feladatunkat végre kell hajtanunk. Az előző példánál maradva, egy 5-ös lélekszámú személyiségnek a 4-es minőségű szerepszemélyisége racionalitást, kitartást, lépésről lépésre való megvalósítást tanít.
Természetesen ebben az esetben komoly belső konfliktusok keletkezhetnek annak érdekében, hogy a személyiség ösztönös szélsőségességét a persona visszafogja és kitartásra tanítsa.
Ennek a kettőnek az összegzése a személyiségi szám, ami szó szerint is összegzést jelent, hiszen ez az, ami a külvilágban összességében megjelenik. A személyiségi számunk megmutatja azokat a tulajdonságokat, amikkel fölvértezve megvalósíthatjuk életfeladatunkat, vagyis mélyről jövő, nem múló vágyunkat. Ebben az esetben a 9-es minőséget, amelynek egyik fő jellemzője az éntelenség. Ennek a személyiségnek tehát olyan az életfeladata, amihez a jó értelemben vett személytelenség és a globális látásmód nélkülözhetetlen, de ugyanígy az is, hogy feladatát képes legyen kitartóan végezni, ne adja fel.


MIRŐL SZÓL AZ EZOTARO SZÁMMISZTIKAI® ELEMZÉS?

A számmisztikai elemzés kétrétegű, van egy külső réteg, az életterületek elemzése, ez megmutatja, hogy mely lélekrészünk hogyan nyilvánul meg a különböző életterületeken, illetve hogyan viszonyulunk az adott területhez, hol könnyebb, vagy nehezebb a dolgunk. A belső mag elemzése a lélekről, belső önMAGunkról készült sorselemzés, amely tudatosítja bennünk, hogy mely lélekrészeink milyen kapcsolatban vannak egymással. A kétféle elemzés nem különálló, hanem összefügg egymással, amiből több dolog kiderül, mint pl., hogy milyen minőségű energia van bennünk a legerőteljesebben jelen. Folytatás a saját számmisztikai elemzésében >>>

Az elemzés felépítése

1. Hogyan segítheti elő az elemzés minél jobb megértését? Ötletek, tanácsok, hogy milyen jelzésekre érdemes odafigyelni.
2. Általános rész: néhány szempont az elemzés jobb megértéséhez és gondolatok a számmisztikáról általában.
3. Egyéni áttekintő elemzés: név, szülői háttér és az elemzés különböző aspektusaiban (nézőpontjaiban) fellelhető összefüggések feltárása.
4. A lélek útja, a lélek részei: a lélekterv elemzése, 15 lépésben: lélek, karma, családi karma, szerepszemélyiség, támogatás, örökségszám, veleszületett képesség, fejlődési lehetőségek, kiteljesítendő képesség, gondolkodásmód, érzelmek, cselekvés, személyiségi szám, sorsszám, sorút szám.
5. Életterületek, lehetőségek: az élet 9 legfontosabb területe, és azoknak a minőségeknek az elemzése, ahogyan a személyiség (lélek+szerepszemélyiség) e területeken jellemzően működik. Az itt szereplő számok „rejtik” azokat a lehetőségeket, amelyeknek a kibontakoztatásával az adott területen Ön harmonikus működést, elégedettséget, kiteljesedést érhet el.

FONTOS!

A számok mindig lehetőséget jelölnek, amely az ember szabad akarata folytán választható, ill. az adott témának ellenállhatunk.
Az elemzés a lélek szempontjából készült, és nem veszi figyelembe azt, hogy az ego mennyire erős még a személyiségen belül, mint ahogy nem is teheti, mert ez egyénenként változó. Minél erősebb még az egó ellenállása, a számok jelezte minőségek annál kevésbé felismerhetőek, mert az egó-játszmák elfedik a valóságot. A „drámázások” ott érvényesülnek, ahol sérült a lélek. Ha azonban Ön már képes arra, hogy felismerje ezeket a játszmákat, akkor a valódi, a mögöttes tartalmat is felfedezi. Ez már azonban az Ön felelőssége!
A különböző képességeknél, az életfeladatnál, és az elemzésben szereplő bármilyen tulajdonságoknál érezheti úgy, hogy már túl van rajta, teljesítette feladatát. Legyen nagyon kritikus önmagával szemben, mert lehet, hogy bizonyos dolgokban ez a helyzet, de biztosan van még mit tapasztalnia, tanulnia. Legyen szerény, de nem kishitű és ismerje értékeit, de ne kérkedjen velük. Ha megismeri valódi értékeit, már egyik véglet sem fenyegeti.

Várom szeretettel és további áldott napokat kívánok:

Batta Éva
számmisztikus, lélekrestaurátor
további weboldalai:
Web#1: http://www.ezotaro.com
Web#2: http://www.lelekrestaurator.info
Web: http://www.ezotaro.odafigyelo.com

További oldalak az EzoTaro számmisztikáról®

Ön jelenleg itt van!

A számok mennyiségével nincs gondunk, a minőségét kell újra felfedeznünk életünkben, hogy hasznunkra legyen. Ebben van segítségünkre az EzoTaro számmisztika® alapján készült sorselemzés.
Az EzoTaro számmisztikai® sorselemzés egy lehetőség az Ön kezében, amit ha figyelmesen elolvas most, és akár később többször is, segítségére lehet abban, hogy rátaláljon arra az útra, amely egyedül az Öné, mert Isten-Emberré válásának útját senki más, csak egyedül Ön ismerheti, hiszen Ön maga az ÚT.