EzoTaro Számmisztika®

Szeretettel köszöntöm a Napi Számmisztika oldalon!
A számok - minőségüknél fogva - napi szinten is tájékoztatnak, figyelmeztetnek bennünket. Segítenek rávilágítani a minket éppen foglalkoztató problémára, felhívják figyelmünket egy adott szituációra, kérdéseinkre a választ számok formájában is megkaphatjuk. Érdemes hát odafigyelnünk rájuk.
TOVÁBBI ELEMZÉSI LEHETŐSÉGEK AZ EZOTARO SZÁMMISZTIKÁVAL® SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ KERETÉBEN ÉS/VAGY ÍRÁSBAN

1. Személyes tanácsadás keretében megbeszélhető az alapelemzés, illetve annak alapján további tanácsadás. Napi események, esetleges nehezebben megoldható feladatok illetve az ÉLETFELADAT megismeréséhez szükséges felkészülés lehet még témája a személyes konzultációknak. Valamint bármi, ami felmerülő nehézséget, megoldandó feladatot jelent.

2. Belső dinamika feltárása: a belső erők mátrixa megmutatja, hogy mik azok az ellentmondások, amik feloldásával fejlődése lehetségessé, élete pedig minőségileg élhetőbbé, tudatosabbá válik.

3. Párkapcsolati, kapcsolati elemzés: a kapcsolatok mátrixa megmutatja azt a dinamikát, amely a kapcsolaton belül hat, felhívja figyelmét a stresszpontokra, amelyek fejlődése, tudatosodása szempontjából elengedhetetlenek, viszont mielőbbi megoldásukkal egyre harmonikusabb, egyre boldogabb, kiteljesedett életet élhet.

4. Névváltoztatás, pl. asszonynévvel, örökbefogadással kapcsolatos változás elemzése: Hogyan és mi változik, mi válik fontossá a névváltozással? Írásban és/vagy szóban, de mindenképpen javasolt legalább egy személyes konzultáció.

5. Életesemények időpontjainak elemzése, pl. betegség, kórházi kezelés, születés, halál, munkahelyváltás, stb. Ezek az események mind felhívják figyelmünket valamire, és ezt érdemes figyelembe vennie, mert segítséget nyújtanak ahhoz, hogy sorsát minél tudatosabban élje, és ezáltal egyre könnyebben.

6. Telefonszámok elemzése. A telefont sokszor használjuk naponta, ezért az általa képviselt számok rezgése is többször kerül előtérbe nap, mint nap. Nem mindegy tehát, hogy milyen telefonszámunk van. Ezt legalább alkalmunk van megválasztani, ám mindenféleképpen komoly megfontolás szükséges! Aki már egy kicsit is érzékenyebb, azt veszi észre, hogy bizonyos számok vonzzák, míg mások taszítják.

7. Rendszámok elemzése. Hasonló a helyzet, mint a telefonszámmal, naponta erősen hat ez a rezgésminőség is az életünkre. Ha van lehetősége a megválasztására, az jó, de ha nincs, akkor legalább nem árt tisztában lennie azzal, hogy milyen hatása és üzenete van rendszámának. Az autó, a jármű hagyományosan a személyiséget szimbolizálja, ezért van nagy jelentősége, közvetlen hatása annak, ami a közlekedésünkkel áll kapcsolatban.

8. Igazolványszámok, lakóhely, stb. üzenete. Ezek figyelemfelkeltőek arra nézve, hogy éppen milyen minőség aktuális az életében. Természetesen nem a 20 éve meglévő személyigazolványra gondolok, mert annak mára már minimális vagy egyáltalán nincs jelentősége, hanem az újonnan felbukkanó minőségekre.

9. Az összefüggő életterületek további elemzése. Az összefüggések által érthetőbbé, mélyebbé válnak ezek az életterületek. Lehetséges összefüggések pl.:
1. munka – hívatás – karrier – pénz
2. szeretetszámok megnyilvánulása
3. párkapcsolat – szerelem – család
4. munka – kommunikáció – karrier
5. spiritualitás – hatalom – szolgálat
6. szexualitás – párkapcsolat – szerelem – család
7. hatalom – szeretet

Várom szeretettel és kívánom Önnek a legfőbb jót!

Batta Éva
számmisztikus, L élekrestaurátor
további weboldalai:
Web#1: http://www.ezotaro.com
Web#2: http://www.lelekrestaurator.info
Web#3: http://www.ezotaro.odafigyelo.com

További oldalak az EzoTaro számmisztikáról®

Ön jelenleg itt van!


A számok mennyiségével nincs gondunk, a minőségét kell újra felfedeznünk életünkben, hogy hasznunkra legyen. Ebben van segítségünkre az EzoTaro számmisztika® alapján készült sorselemzés.
Az EzoTaro számmisztikai® sorselemzés egy lehetőség az Ön kezében, amit ha figyelmesen elolvas most, és akár később többször is, segítségére lehet abban, hogy rátaláljon arra az útra, amely egyedül az Öné, mert Isten-Emberré válásának útját senki más, csak egyedül Ön ismerheti, hiszen Ön maga az ÚT.